Flying Twitter Bird Widget By Blogger Modifiye

13 Aralık 2011 Salı

Hadise'nin Giyim Tarzı



















Hep yabancı ünlülerle ilgili post hazırlıyordum.Bu sefer  Hadise'nin giyim tarzına yer vermek istedim.Tv de birşey izlemem genelde pc de yabancı dizi ya da film izlerim.Pazar günleri izlediğim tek şey O ses Türkiye :) Programda ilgimi çeken tabiki Murat Boz ve bir de Hadise.Bu aralar Hadise Türkiye'de en çok konuşulan kişilerden biri oldu.Kilosuyla ilgili tartışmalarıyla,giyim tarzı ve danslarıyla dikkatleri üzerine çekiyor diyebiliriz.Görseller çok kısıtlıydı :( Malesef ünlülerimizle ilgili fotoğraf bulabilmek çok büyük sorun.Bir de artık programda Trendyol'dan giyinmeyi bırakmalı :)
expr:src='"http://www.facebook.com/plugins/like

4 yorum:

  1. Bence giyimi yaşıyla alakasız 30 yaş üstü bir kadın gibi giyiniyo. Bacakları çok kalın bu sene bol paça pantolonlar moda bol bol onlardan giyip kapatabilirdi... ama sevimli sempatik kız orası ayrı:)
    www.tugbasatelier.com

    YanıtlaSil
  2. Evet çok olgun duruyor.Bir yerde okumuştum her akşam suşi yiyormuş.Ne kadar doğru bilemicem de :)Doğru da olabilir çünkü birden kilo aldı.O ses Türkiye programı bence Hadise ve Murat Boz'un sevimlilikleri için izleniyor:)

    YanıtlaSil
  3. ya ne kadar kilo almis hadise öyleee.. ama bazi giydigi seyler fena degil..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...