Flying Twitter Bird Widget By Blogger Modifiye

2 Nisan 2012 Pazartesi

Blogger Style:Chiara Ferragni

Herkese merhaba.Bloggerların stillerini sizlerle paylaşacağımı ilk yazımda söylemiştim.Şuan stilini paylaşacağım bloggerı ilk sıraya almam gerekirdi ama Alara'nın yeri başka :)Chiara Ferragni bloggerların ilham aldığı bir isim.İtalyan,hukuk öğrencisi,tasarımcı ve İtalya'nın neredeyse her mağazasında ayakkabı koleksiyonu satışta. Chiara'nın giydiği herşey marka,büyük ihtimalle babası çok zengin :)Ünlü tasarımcıların gözdesi,bütün moda haftalarında en önde görebilirsiniz kendisini.Blogger olduktan sonra bir an da yıldızı parladı.Firmalar için koleksiyonlar hazırlıyor,modellik yapıyor.Bir kadrosu var.Her yere o kadrosuyla gidiyor.En önemlisi de bu kadar yoğunluk içerisinde nasıl post hazırlıyor.Gerçekten çok büyük bir başarı,her gün hiç aksama olmadan :)blogunda yeni birşey paylaşmış oluyor.Bir de sempatik ve yakışıklı bir sevgilisi var :)Fotoğrafların sadece bir kısmını paylaşabildim.Sizler de eminim bundan sonra  sıkı takipcisi olucaksınız.Chiara'nın stili için

Buyrun :Chiara Ferragni






















expr:src='"http://www.facebook.com/plugins/like

3 yorum:

  1. Bu kıza bende bayılıyorum! çok güzel ve çokta şanslı, hayatı oldukça renkli^^ bu kadar işi aynı anda nasıl yapıyor bende hayret ediyorum...? :)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten çok şanslı maşallah pek de güzel :)

    http://amareteipsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. Sondan ikinci resimdeki kombini yapsam (mint yeşili etek, mavi ayakkabı vs) bana "Bızımla deılsın" derler, bu hatun giyince moda oluyor işte.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...