Flying Twitter Bird Widget By Blogger Modifiye

29 Şubat 2012 Çarşamba

Oscar Ödül Töreni 2012 Part 2

 
 
Oscar ödüllerine kaldığımız yerden devam ediyoruz.Kırmızı halı da birçok ünlü vardı tabi bunlardan bazıları isimleri çok duyulmamış kişilerdi.Filmleri de izlemediğim için :) tanımıyor olmam normal heralde :)

 





        Jessica Chastain 'ın o gece tercih ettiği Alexander McQueen elbisesi gözüme takılıyor.Saçı ve makyajı güzel.Fakat elbisenin işlemeleri beni bitiriyor.Altın sarısına bürünmüş ünlüler nedir bu ya işlemelerini çok yoğun buldum.Sade olsaydı çok daha hoş dururdu.



Michelle Williams  Louis Vuitton elbisesini tercih etmiş.Hiç olmuş mu yaa.Üstü kat kat altı da aynı bari birinden biri düz olsaydı.Çantanın renk seçimide kötü.Saç makyaj kötü.Kısacası hiç beğenmedim:)



Gecenin yıldızı:Milla Jovovich...Elie Saab Couture tercih etmiş.Çok da iyi etmiş :)Çok yorum yapmıcam bana göre herşey çok iyi duruyor.Bence gecenin en şık bayanı..



                 Natalie Portman Vintage Christian Dior elbisesi tercih etmiş.Model çok göze batmamış.Ama benim için Portman da en çok beğendiğim detay takıları.


            Penelope Cruz bu aralar prenses tarzının dışına çıkmıyor.Elbise Giorgio Armani...Herşey güzel de saçını değiştirseymiş çok daha güzel durucakmış.



          Gecenin en rüküş kadınlarından biri de Sandra Bullock .. Marchesa elbisenin belindeki işlemelere ne demeli..Berbat bir görüntü,çok eskiden vardı bu tarz da elbiseler...Bu kadar ünlü bir markadan beklenmedik bir şey...

            Kırmızı halıda karşımıza çıkan ünlüleri eleştirdik :) Yarın Oscar sonrası partilerden ünlülerin görüntüleriyle devam edeceğim..Tabi çok yorgun olmazsam :(
expr:src='"http://www.facebook.com/plugins/like

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...